У Київській області онук граблями забив до смерті рідну бабусю

Чоловіку загрожує від семи до десяти років тюрми
У Київській області онук граблями забив до смерті рідну бабусю
Убивство в Гребінці (Фото: Нацполіція)
21 Грудня 2020, 21:07
читать на русском

У селищі Гребінка Васильківського району Київської області 33-річний чоловік забив граблями до смерті рідну бабусю.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області.

До Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що в одному із будинків селища Гребінки виявлено 82-річну жінку з рубаною раною голови та численними тілесними ушкодженнями.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліціянти затримали ймовірного убивцю. Ним виявився 33-річний онук загиблої.  Чоловіка доставили до відділу поліції, де він зізнався у скоєному.

Як з’ясувалось, ввечері між бабусею та онуком стався конфлікт через відсутність роботи. Під час сварки розлючений молодик не стерпів, взяв граблі та бив стареньку по голові і по тілу. Після інциденту чоловік пішов додому, а наступного дня викликав лікарів. Від отриманих травм літня жінка померла в кареті швидкої.

Всі речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Затриманому оголосили про підозру.  Злочинець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід.

За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Києві психічно хворий чоловік убив свою матір, запхав тіло у пакет і заклав у диван. Тіло пролежало у дивані, на якому спав чоловік близько десяти днів.

1