Суд продовжив арешт підозрюваному в умисному вбивстві Аміни Окуєвої

56-річний уродженець Дагестану перебуватиме під вартою у СІЗО ще 60 діб
Важливо
Суд продовжив арешт підозрюваному в умисному вбивстві Аміни Окуєвої
Підозрюваний в умисному вбивстві Аміни Окуєвої Фото: Поліція Київської області
28 Січня 2021, 12:15
читать на русском

Суд продовжив запобіжний захід на 60 діб підозрюваному в умисному вбивстві Аміни Окуєвої.

Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці у Фейсбук.

Попри всі зволікання адвокатів свого підзахисного, Шевченківський столичний суд задовольнив клопотання Слідчого управління поліції Київщини за процесуальним керівництвом обласної прокуратури та ухвалив рішення щодо продовження арешту підозрюваного. Відтепер 56-річний уродженець Дагестану буде перебувати під вартою у слідчому ізоляторі ще 60 діб, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

У поліції нагадали, що чоловік підозрюється у скоєнні низки злочинів у складі злочинної організації. Зокрема, й в умисному вбивстві відомої волонтерки, яке сталося в жовтні 2017 року біля смт. Глеваха.

Також зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні вимагання, шахрайства, умисному знищенні майна та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом. Максимальне покарання, яке загрожує затриманому, довічне ув’язнення, - зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, Аміна Окуєва – українська військовослужбовиця. 30 жовтня 2017 року на залізничному переїзді в смт Глеваха невідомі розстріляли автомобіль, у якому перебували українські добровольці, ветерани АТО Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Від численних поранень Аміна загинула на місці. Поховали її у Дніпрі.

Днями видання "Українська правда" повідомило, що суд відпустив підозрюваних у причетності до вбивства Окуєвої.

1