Сумську ОДА очолив заступник міністра інфраструктури часів Криклія

Зеленський призначив нового голову Сумської ОДА
Головне
Сумську ОДА очолив заступник міністра інфраструктури часів Криклія
Дмитро Живицький (Фото: Офіс президента)
25 Червня 2021, 17:30
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський призначив Дмитра Живицького головою Сумської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ № 273/2021 розміщений на сайті Офісу президента.

Зеленський зустрівся з Живицьким в Офісі президента та вручив йому службове посвідчення.

Ви дуже добре знаєте Сумщину, адже це ваша рідна область. Також у вас – гарна обізнаність у проблемах, які існують у сфері дорожнього господарства регіонів. Упевнений, що на посаді голови ОДА ви зможете використати ці знання й досягнете конкретних результатів для розвитку області та покращення якості життя сумчан, – сказав президент.

Довідка: Дмитро Живицький народився 1982 року в Сумах. У 2004-му закінчив Сумський державний університет за спеціальністю "обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", а у 2019 році – Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю "публічне управління та адміністрування".

Працював у органах місцевої та державної влади. У 2016 році Живицький був керівником апарату Сумської ОДА, а з вересня 2019 року - першим заступником міністра розвитку громад і територій України та курував ЖКГ.З вересня 2020 року до червня 2021-го був заступником міністра інфраструктури України Владислава Криклія.

Нагадаємо, 16 червня Кабінет міністрів України погодив призначення нового голови Сумської обласної державної адміністрації (ОДА) Дмитра Живицького.

Читайте також

1