Супутникова тарілка Starlink стала приманювати котів у Канаді - фото

Власник інтернету від компанії Ілона Маска жаліється на тварин, які блокують інтернет-зв'язок
Супутникова тарілка Starlink стала приманювати котів у Канаді - фото
Коти на супутниковій тарілці Фото: Aaron Taylor у Твіттері @Tippen22
3 Січня 2022, 17:04
читать на русском

Коти у канадському містечку Кенанстон заважають місцевому мешканцю Аарону Тейлору отримувати інтернет Starlink від компанії Ілона Маска.

Чоловік розмістив у Твіттері фото та пожалівся, що у холодну пору року тварини використовують його супутникову тарілку, як лежанку.

Тейлор розповів, що у нього через котів почалися проблеми з інтернетом.

Starlink чудово працює, поки кішки не дізнаються, що в холодні дні тарілка виділяє трохи тепла, - прокоментував він світлину з котами.

Видання Futurism.com пише, що супутникові тарілки Starlink приваблюють котів у холодну пору року. Один з користувачів Reddit зауважив, що в робочому положенні тарілки Starlink не пласкі, тому вони "не повинні бути хорошими ліжками для котів".  Ще один користувач Reddit навіть вирішив перевірити, чи дійсно тарілки Starlink нагріваються при роботі - він використав тепловізор, щоб визначити, яка "робоча температура" супутникової антени.

Я перевіряв свою тарілку за допомогою термоприцілу, і насправді вона виглядає так, ніби вся тарілка, точніше її задня сторона -  тепла, – написав він у коментарях під фото Аарона Тейлора.

Starlink – проєкт компанії SpaceX Ілона Маска, який має забезпечити всю планету високошвидкісним інтернетом через мережу орбітальних супутників. Він покликаний забезпечити інтернетом важкодоступні регіони.

Читайте також

1