Світлані Тіхановській дозволили поговорити з чоловіком вперше за чотири місяці

Розмова відбулася після відвідання СІЗО Лукашенком
Світлані Тіхановській дозволили поговорити з чоловіком вперше за чотири місяці
10 Жовтня 2020, 19:38
читать на русском

У суботу, після візиту Олександра Лукашенка в СІЗО КДБ Білорусі, заарештований блогер Сергій Тіхановський зміг поговорити з дружиною вперше за чотири місяці.

Відбулася телефонна розмова Світлани та Сергія Тіхановських. Це перша розмова за 4 місяці, за 134 дня, - повідомляється в Telegram-каналі, який ведуть прихильники Тіхановських.

Нагадаємо, що перед стартом виборів саме Сергій Тіхановський планував балотуватися в президенти Білорусі. Однак його заарештували ще до реєстрації. Тоді кандидатом стала дружина блогера Світлана. Вона і стала символом протесту жителів країни.

Читайте також

Нагадаємо, 10 жовтня президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідав СІЗО КДБ. Там він зустрівся з експретендентом на висунення кандидатури в президенти країни Віктором Бабарикою та іншими заарештованими представниками опозиції.

Повідомлялося, що Лукашенко "чотири з половиною години спілкувався з представниками, які перебувають в СІЗО, членами так званої Координаційної ради (КР) і об'єднаного штабу".

На зустрічі з главою держави були присутні 11 осіб, в тому числі екс-глава Белгазпромбанка Віктор Бабарика та його син Едуард Бабарика, член президії КС, юрист Лілія Власова і координатор опозиційного штабу, бізнесмен Юрій Воскресенський, політтехнолог Віталій Шкляров, директор Pandadoc Дмитро Рабцевіч, адвокат, член президії КС Ілля Салей, директор Vondel/Hepta, співзасновник The Village Білорусь Олександр Василевич, а також Кирило Бадей, який до арешту займав позицію в.о. голови правління Белгазпромбанка.

1