Лукашенко зустрівся з політв'язнями в ізоляторі КДБ

На зустрічі з президентом Білорусі були присутні 11 осіб
Лукашенко зустрівся з політв'язнями в ізоляторі КДБ
Лукашенко Фото: t.me/pul_1
10 Жовтня 2020, 18:40
читать на русском

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів суботній ранок в СІЗО КДБ. Там він зустрівся з експретендентом на висунення кандидатури в президенти країни Віктором Бабарикою та іншими заарештованими представниками опозиції.

Про це повідомило агентство БелТА з посиланням на Telegram-канал "Пул першого", близький до президентської пресслужби.

На зустрічі, зокрема, обговорювалося питання конституційної реформи.

Мета президента - почути думки всіх. Втім, зміст бесіди учасники спільним рішенням залишили в таємниці, - пише "Пул первого" і цитує слова Лукашенка: Конституцію на вулиці не напишеш.

Читайте також

"Конституцию на улице не напишешь" Это слова президента - членам так называемого координационного совета и...

Gepostet von Пул Первого am Samstag, 10. Oktober 2020

Повідомляється, що Лукашенко "чотири з половиною години спілкувався з представниками, які перебувають в СІЗО, членами так званої Координаційної ради (КР) і об'єднаного штабу".

Читайте також

Судячи з фотографії, поширеною Telegram-каналом, на зустрічі з главою держави були присутні 11 осіб, в тому числі екс-глава Белгазпромбанка Віктор Бабарика та його син Едуард Бабарика, член президії КС, юрист Лілія Власова і координатор опозиційного штабу, бізнесмен Юрій Воскресенський, політтехнолог Віталій Шкляров, директор Pandadoc Дмитро Рабцевіч, адвокат, член президії КС Ілля Салей, директор Vondel/Hepta, співзасновник The Village Білорусь Олександр Василевич, а також Кирило Бадей, який до арешту займав позицію в.о. голови правління Белгазпромбанка.

1