Світшот за 9500 та кросівки за 18300 гривень: журналісти підрахували вартість нових мілітарі-луків Зеленського

З початку війни Зеленський з’являється на людях в типовому одязі - світшоти та футболки чорного або оливкового кольору
Світшот за 9500 та кросівки за 18300 гривень: журналісти підрахували вартість нових мілітарі-луків Зеленського
20 Лютого 2024, 11:37
читать на русском

Президент України, який днями побував на Мюнхенській конференції з питань безпеки, виступав там у новому світшоті від бренду дизайнерки Ельвіри Гасанової. І це вже не перший предмет одягу Damirli у гардеробі  Володимира Зеленського.

Видання "Інформатор" розбиралося у воєнному стилі голови держави.

З початку війни Зеленський з’являється на людях в типовому одязі - світшоти та футболки чорного або оливкового кольору. Часто на одязі президента вишиті герб, прапор або кордони України.

От і тепер президент обрав чорний світшот Damirli з гербом України на грудях та маленьким прапором на комірці. “Виконали варіант тризуба більш історичний, та оновили наші особливі світшоти!”, - зазначають у бренді. Ціна одежини як у президента - 9500 грн.

Також президент полюбляє тактичне взуття. Минулого тижня Зеленський прилетів у Німеччину у кросівках New Balance. Такі на європейських сайтах коштують 449 євро (18 300 грн).

На офіційному сайті New Balance в Україні цих кросівок немає в наявності. А от в спеціалізованому інтернет-магазині обіцяють доставити пару за 2-3 тижні. Ціна залежить від розміру і складає від 14 700 грн до 28 150 грн.

Чекати на взуття доведеться від двох тижнів.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський від початку війни змінив свій стиль одягу. Від 24 лютого 2022 року весь його одяг - у стилі мілітарі.

Читайте також