Святкування Дня Незалежності у Києві: метро змінило графік роботи

При цьому роботу метрополітену та наземного транспорту продовжать на дві години
Важливо
Святкування Дня Незалежності у Києві: метро змінило графік роботи
Метро (фото: КМДА)
24 Серпня 2021, 08:13
читать на русском

У зв'язку зі святкуванням Дня державного прапора та Дня Незалежності у київській підземці тимчасово змінять графік роботи метро.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

​​23 серпня. Впродовж дня закриють вхід та вихід ст. м. "Золоті ворота" на вул. Володимирській.

24 серпня:

  • Від початку руху до 13:00 закриють вхід та вихід ст. м. "Майдан Незалежності" та перехід між "Майданом Незалежності" та "Хрещатиком" (потяги проїжджатимуть без зупинки).
  • Від 8:00 до 13:00 закриють вхід та вихід станції метро "Хрещатик", розташований на Алеї Героїв Небесної Сотні.

При цьому у ніч з 24 на 25 серпня столичне метро та наземний транспорт працюватиме на дві години.

У ніч проти 25 серпня - метро теж продовжить роботу на дві години, а також громадський транспорт, маршрути якого проходять біля метро.

Зазначається, що у разі необхідності 24 серпня перед початком урочистого концерту (18:30), в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метро "Олімпійська". Також після закінчення концерту, в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) входу станцій "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" і "Палац Спорту".

Нагадаємо, у Києві 23 та 24 серпня 2021 року українці матимуть змогу покататись на повітряних кулях на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ).

Крім того, 24 серпня із 06:00 до 12:30 у зв’язку із проведенням параду військ до Дня Незалежності обмежать рух низкою вулиць.

Читайте також