Сюмар з трибуни Ради нагадала про геніталії Зеленського

Депутатку розлютив виступ президента
Важливо
Сюмар з трибуни Ради нагадала про геніталії Зеленського
Народний депутат Вікторія Сюмар (фото: УНІАН)
20 Жовтня 2020, 13:39

Народна депутатка "Європейської солідарності" Вікторія Сюмар різко розкритикувала виступ президента Володимира Зеленського України у Раді.

Про це вона заявила с трибуни Верховної Ради після виступу президента.

Я побачила банального піарника і циніка, який на всьому святому вміє тільки піаритися; який розповідає, що мав стосунок до двох революцій - я до них мала стосунок, а не він. Де він тоді був? Він членом грав на роялі, коли ми стояли на всіх Майданах ... Він звертається до країни на "ти", я теж так скажу - ти розповідаєш про Крим і про 2014 рік? Ти де був у 14-му році? Ти скільки метрів української землі відвоював? У тебе є армія, якої в 2014 році не було. Ти віддав хоча б один наказ про наступ? Ти відступив, - заявила Сюмар.

Читайте також

Також вона згадала про будівництво "Охматдиту" та про погрози до Турчинова.

Ти привласнюєш собі те, до чого ти не маєш жодного стосунку, - додала нардепка.

Пізніше Сюмар написала на своїй сторінці Facebook розширену відповідь до послання Зеленського.

Де ти був в 2014? Взяв АК і поїхав в Крим? Чи ти, блт, знаєш, як виконували накази СБУ і військові при легітимному президентові Януковичу?
Ти зараз маєш всю повноту влади. Чому не відвоював Крим досі? Що фактично змінилося? Це територія України, ти сам це кажеш. Вперед! Чи страшно?
Тобі ж залишили армію, якої тоді не було і близько. Чому ти не відвоював жодного метру української землі? Не віддав, сука, жодного наказу про наступ. На своїй землі?
І ти звинувачуєш тих, хто приймав надскладні рішення, коли стотисячна російська армія на східному кордоні готова була зайти в Україну, щоб повернути "законного Януковича"?
Ти непорозуміння, а не президент. Ти дзвонив Турчинову на початку каденції і говорив як його поважаєш. І погрожуєш, коли він організовує опозицію. Тому, хто збудував ракетну програму, яку ти начепив як "своє досягнення"?
У цьому весь Зе - зелений недопрезидент, що тупає ніжками і верещить, аби закрити Порошенка, бо знаєш що тобі до нього - як до неба рачки.
Ти цинік, до якого далеко всім "старим" політикам, бо кладеш на Конституцію і закон, плюєш на виборчі правила і влаштовуєш фейкові опитування з брєдовими питаннями.
Ти лицемір, який натягує на себе досягнення, до яких не має жодного відношення, типу Стокгольмського арбітражу. Ти Охматдит збудував?)), його на 90% збудували твої попередники!, - заявила вона.

Читайте також

Сюмар звернулась до президента з питанням, чи думає він, що його боїться Турчинов.

Він боровся з Кучмою, і переміг. Він протистояв Януковичем і став замість нього Президентом. І зараз він з посмішкою спостерігає за твоїми голосними погрозами). А ти погано вчив українську історію. В чому ти правий - що все минає. І ти теж. Дуже скоро будеш в минулому. Бо згадка про те, що тебе найняли на роботу на 5 років - це чистий Фрейд. Ти боїшся не досидіти свій термін. І так буде. Не досидиш.
В українській історії ти назавжди лишишся таким - "голим королем" з булавою і дебільною грою явно не тим органом на піаніно.
А я, знаючи в деталях, що було в 2014, ніколи не пробачу тобі цих примітивних PR-випадів на темі найбільшої трагедії моєї країни - війни... і тих, хто в цій війні мою країну врятував, - резюмувала Сюмар.

Нагадаємо, раніше Зеленський під час виступу у Верховній Раді знову читав своє послання до народних депутатів з суфлера.

1