Стадіон так стадіон: Зеленський будуватиме по одному в кожному регіоні

Кожна арена матиме ім'я видатного українського чемпіона
Стадіон так стадіон: Зеленський будуватиме по одному в кожному регіоні
Владимир Зеленский (Фото: president.gov.ua)
20 Жовтня 2020, 12:32
читать на русском

Крім "Великого будівництва" президент Володимир Зеленський ставить чемпіонську мету – побудову сучасної спортивної арени в кожному регіоні України.

Про це він повідомив під час виступу в парламенті з Посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України у вівторок, 20 жовтня.

Ми готуємо програму "Україна — Чемпіон". У кожному регіоні країни має бути велика сучасна спортивна арена. Кожна з них матиме ім'я видатного українського чемпіона, — сказав президент.

Президент (досьє Володимира Зеленського) запевнив, що влада щодня працює над цим, щоб зробити Україну країною, де громадянам буде максимально комфортно жити, якою вони із задоволенням мандруватимуть. Яку також будуть відвідувати мільйони туристів з усього світу.

Читайте також

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що на наступних президентських виборах громадяни повинні мати можливість за бажанням голосувати в Інтернеті.

За словами Зеленського, 2021 рік стане початком входження країни у режим "пейперлес" (англ. paperless, без паперу).

Наша мета на найближчі роки – сто відсотків державних послуг онлайн. А на наступних президентських виборах громадяни повинні мати можливість, за бажанням - голосувати в Інтернеті, - заявив президент.

1