Наступного президента можна буде обирати онлайн - Зеленський

2021 рік стане початком входження країни у режим "без паперу"
Наступного президента можна буде обирати онлайн - Зеленський
Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
20 Жовтня 2020, 11:38
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на наступних президентських виборах громадяни повинні мати можливість за бажанням голосувати в Інтернеті.

Про це він повідомив під час виступу в парламенті з Посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України у вівторок, 20 жовтня.

За словами Зеленського (досьє Володимира Зеленського), 2021 рік стане початком входження країни у режим "пейперлес" (англ. paperless, без паперу).

Жодна державна установа не зможе вимагати від українців жодних довідок, витягів чи інших папірців для отримання державних послуг, - додав він.

Читайте також

Наша мета на найближчі роки – сто відсотків державних послуг онлайн. А на наступних президентських виборах громадяни повинні мати можливість, за бажанням - голосувати в Інтернеті, - заявив президент.

Зазначимо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2020 року. Підрахунок голосів закінчиться до 29 жовтня. До 6 листопада ЦВК оголосить результати виборів. Якщо жоден кандидат на посаду мера великого міста не набере 50% виборчих голосів, то другий тур голосування відбудеться 15 листопада.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія рекомендує приходити на виборчі дільниці з паспортом старого зразку або ІD-карту. Паспорти з програми "Дія" краще не використовувати.

1