Зеленський: 120 "слуг" відправляться на передову

Почують про ситуацію не з соціальних мереж, а з перших вуст
Зеленський: 120 "слуг" відправляться на передову
Народні депутати у сесійній залі (фото: Парламент UA)
20 Жовтня 2020, 11:13
читать на русском

Народні депутати від партії "Слуга народу" в середу, 21 жовтня, мають намір поїхати до українських військових на Донбас. Відвідають передову 120 народних обранців.

Про це сказав президент Володимир Зеленський під час виступу перед народними депутатами у Верховній Раді 20 жовтня.

Я дуже радий, що завтра 120 депутатів партії "Слуга народу" поїдуть на Донбас. Не до Туреччини, не на Мальдіви, як колись. Депутати поїдуть на передову, - висловився Зеленський.

Зазначимо, що 6-7 серпня президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) поїхав на Донбас, щоб перевірити режим повного та всеосяжного припинення вогню. За два дні глава держави проїхав понад 100 км лінії розмежування. Під час поїздки Зеленський спілкувався з українськими військовими.

Глава держави також пообідав разом з українськими військовослужбовцями і залишився задоволений їхнім раціоном. Під час поїздки президент ночував разом з військовими в "невеликому будиночку".

Читайте також

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю турецькому інформаційному агентству Demirören розповів, чому досі не вдалося припинити війну на Донбасі.

За його словами, прийти до миру – можливо.

Він вважає, що війна може бути завершена в будь-який день: "сьогодні або завтра, або післязавтра". Але для цього необхідно провести повну деокупацію та повернути під контроль України всі тимчасово окуповані території.

1