"Такої безполєзної роботи ще не робила": на Житомирщині депутатка чесно прозвітувала про свою діяльність

Народна обраниця розповіла, що витратила купу сил і часу, але жодне з питань виборців так і не вирішила
"Такої безполєзної роботи ще не робила": на Житомирщині депутатка чесно прозвітувала про свою діяльність
Любов Івасюк (Фото: Фейсбук)
3 Лютого 2022, 15:47
читать на русском

Депутатка міської ради Бердичева від політичної партії "Сила і честь" Любов Івасюк заявила, що ніколи в житті не робила такої марної роботи.

Про це жінка написала у себе в Facebook.

Таким чином вона відзвітувала про виконану роботу за минулий рік. Депутатка пояснила, що обіцяла виборцям лише одне - бути чесною.

Звіт депутата міської ради Івасюк Любові Іванівни про виконану роботу. Коротко. Повторюсь, такої безполєзної роботи, як депутатство, я в своєму житті ще не робила ніколи. Часу та нервів витрачено багато, але жодне з піднятих питань так і не вирішене, - наголосила жінка.

Вона додала, що їй "не вдалося пробити стіну бюрократичної байдужості" у кабінетах міської ради та комунальних установ.

У коментарях до публікації користувачі оцінили чесність депутатки.

"Огонь звіт, але чесний і правильний", "Молодец, хоч би чесно", "Це, певно, буде єдиний чесний звіт в історії України", "Молодець, правда понад усе!" - написали в Мережі.

Нагадаємо, міський голова одного з населених пунктів у Сумській області побив секретаря та одного з його заступників. Йому оголошено про підозру фактом грубого порушення громадського порядку, тривалого перешкоджання нормальній діяльності міської ради та побитті посадових осіб. Наразі над посадовцем триває судовий процес.

1