Тепло і без опадів: прогноз погоди на 29 січня

У західних та північних областях вночі та вранці місцями туман. На дорогах, крім півдня України, місцями ожеледиця.
Тепло і без опадів: прогноз погоди на 29 січня
погода Фото: Max Avans з Pexels
29 Січня 2024, 08:45
читать на русском

Погода в Україні сьогодні, 29 січня, буде майже без снігу та дощу. Вдень в Україні здебільшого плюсова температура.

Про це повідомляє  Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, сьогодні по всій Україні мінлива хмарність. Вдень лише у Криму невеликий сніг та мокрий сніг. На решті території без опадів.

У західних та північних областях вночі та вранці місцями туман. На дорогах, крім півдня України, місцями ожеледиця.

Вітер північний та північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. У західних та північних областях вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вдень в Україні від -3 до +2 градусів, на Закарпатті до +5 градусів. Вночі очікується від -2 до -7 градусів.

У столиці сьогодні також мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця.

Стовпчики термометрів вдень у Києві покажуть від 0 до -2 градусів, а вночі -4 -6 градусів.

Нагадаємо, лютий 2024-го почнеться з невеликих заморозків, а вже у другій половині місяця в Україні настане потепління.

За довгостроковим прогнозом синоптиків початок лютого буде з невеликим похолоданням. Вночі очікується суцільний мінус, а вдень тепліше: близько 0° C. Із середини першої десятиденки вдень температура підвищиться, а ночі будуть здебільшого із знаком "мінус". Опади в цей час помірні, в окремі дні буде досить вітряно.

Середина місяця характеризуватися частими змінами погоди і температури. В окремі дні будуть спостерігатися досить сильні пориви вітру. На початку цієї декади очікується похолодання: різке зниження температури спостерігатиметься вночі, а вдень утримається досить помірна температура. Потім посиляться опади, а після цього температура знову знизиться на два-три дні. Кінцівка другої декади здивує різким потеплінням.

Потепління спостерігатиметься і на початку останньої 9-денки лютого. Далі ще в окремі дні буде спостерігатися морозна температура, хоча це більше стосується ночей, а вдень буде плюс або близько нуля. Опадів буде не багато.

Читайте також

1