Тепло і місцями дощі: прогноз погоди на 26 березня

Надалі температура повітря в Україні зростатиме
Тепло і місцями дощі: прогноз погоди на 26 березня
Дощ, погода, осінь, весна Фото: УНІАН
26 Березня 2024, 07:36
читать на русском

В Україні 26 березня буде тепла погода, протягом дня очікується +9...+13, північна частина регіону -  +6...+9 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

"Дощі можливі у східних областях країни. У більшості центральних (крім Вінницької області), місцями у північних областях та на півдні, крім Одеської області. Уночі місцями можливий мокрий сніг", — розповіла вона.

На заході без опадів, у Києві можливий дощ, максимальна температура повітря передбачається в межах +10 градусів.

У Житомирі без опадів, у Чернігові та Сумах уночі місцями невеликий дощ, вдень також можливі короткочасні опади. Вітер північний, слабкий уночі та помірний вдень. Температура вночі +5...+2°C, удень +8...+11°C.

У центрі України: хмарно з проясненнями. Уночі та вдень невеликий дощ. У Вінниці без опадів. Вітер північний, слабкий уночі, помірний вдень. Температура вночі +5...+3°C, удень +8...+12°C.

На сході хмарно, без опадів. Вітер уночі північно-західний, помірний, удень східний. Температура вночі +5...+1°C, удень +10...+13°C.

На півдні: хмарно з проясненнями. Уночі та вдень місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер північний, слабкий уночі, помірний вдень. Температура вночі +6...+4°C, удень +8...+12°C.

У Сімферополі хмарно, помірний дощ. Вітер північний, слабкий уночі, помірний вдень. Температура вночі +6...+4°C, удень +8...+10°C.

Нагадаємо, з 27 березня передбачається відчутне потепління, тепла погода охопить усю Україну.

На початку квітня 2024 року в Україну повернеться тепло, а небо буде ясним і сонячним. Опадів буде мало, а температура повітря поступово зростатиме і буде досить тепло. Однак на початку другої декади очікується кілька днів похолодання та дощі.

Своєю чергою, перша декада травня 2024 року в Україні розпочнеться з помірного весняного тепла. Можлива волога погода, але без сильних та затяжних дощів. Температура повітря трохи збільшиться, є можливість короткочасних дощів. А ось наприкінці травня можливий неприємний сюрприз у вигляді похолодання та заморозків.

Читайте також

1