Теракт у Грузії: захоплено понад десяток заручників

П`ятеро озброєних терористів увірвалися до фінансової установи в Тбілісі
Теракт у Грузії: захоплено понад десяток заручників
Теракт в Тбілісі (скріншот відео)
20 Листопада 2020, 16:43
читать на русском

В столиці Грузії Тбілісі п`ятеро озброєних автоматами і гранатами терористів увірвалися до приміщення мікрофінансової установи та захопили понад десяток заручників

Про це повідомляють грузинські ЗМІ.

За інформацією телеканалу Імеді, інцидент трапився о 17 годині за місцевим часом. Поліція оточила проспект Церетелі, на якому розташована фінустанова. З терористами ведуться перемовини.

Як повідомляє Руставі 2 з посиланням на очевидців, нападників п'ятеро, всі вони були з автоматами й гранатами. Після того, як двох заручників відпустили, у приміщенні залишилося ще дев`ятеро утримуваних злочинцями людей.

Про вимоги терористів та стан заручників більше поки нічого не відомо.

Читайте також

Нагадаємо, 2 листопада у столиці Австрії Відні стався теракт. Під час теракту загинули чотири людини серед мирних громадян, ще декілька - отримали поранення. Поліція застрелила ісламістського нападника.

Міністр внутрішніх справ Австрії Карл Негаммер заявив, що один ісламістський терорист відповідальний за напади в центральній частині Відня.

За словами міністра, поліція застрелила ісламістського терориста та розгорнула масштабну операцію з пошуку інших нападників, залучивши до патрулювання на вулицях міста близько однієї тисячі поліцейських.

У МВС Австрії також заявили, що з огляду на теракт у Відні з метою безпеки посилюється контроль на кордонах з країнами-сусідами.

13 листопада у Нідерландах обстріляли посольство Саудівської Аравії. Від обстрілу ніхто не постраждав, поліція розслідує інцидент.