Тіла 13 людей не ідентифікували після обстрілу Вінниці

Понад десять постраждалих перебувають у важкому стані
Тіла 13 людей не ідентифікували після обстрілу Вінниці
Ракетний обстріл Вінниці Фото: https://t.me/dsns_telegram/8282

Після ракетного ворожого обстрілу центра Вінниці загинуло 23 людей, з яких троє дітей. Тіла двох малолітніх хлопчиків та 11 дорослих досі не ідентифікували.

Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов в Telegram.

23 загинуло. 3 дітей... Серед яких, 4-річна "сонячна" Ліза. Тіла двох дітей досі не ідентифіковані... Як і 11 дорослих... Мама Лізи жива. Вона прооперована. Стан важкий. У лікарнях - 73 постраждалих. 18 - у розшуку зниклих безвісти, - сказав Сергій Борзов.

За словами очільника Фундації креативного бізнесу у Вінниці Руслана Анфілова, понад десять людей перебувають у важкому стані.

Майже сто людей звернулось за медичною допомогою унаслідок ракетного обстрілу. На жаль, більш як 10 людей перебувають у важкому стані у місцевих медичних закладах, - пояснив він.

Нагадаємо, російські окупанти вдень 14 липня трьома крилатими ракетами "Калібр" вдарили по будівлях у Вінниці. У результаті теракту було пошкоджено 55 будівель та 40 автомобілів. Внаслідок ракетного удару відомо вже про 23 загиблих. Понад 100 людей постраждали. У списку зниклих безвісти значаться до 40 осіб.

Також після ракетного удару по Вінниці СБУ затримала кілька десятків людей, яких перевіряють на причетність до коригування ракетного обстрілу Вінниці.

1