Ткаченко відреагував на проведення концерту Полякової в Харкові

За словами міністра, це було безвідповідально, як з боку організаторів та місцевої влади, так і глядачів
Ткаченко відреагував на проведення концерту Полякової в Харкові
Олександр Ткаченко Фото: Уніан
5 Жовтня 2020, 23:53
читать на русском

Міністр культури Олександр Ткаченко відреагував на проведення концерту Ольги Полякової в Харкові.

Він назвав організацію концерту при сьогоднішніх коронавірусних умовах безвідповідальною.

У міністерстві ми робимо все, аби надати таку можливість для виступів. Так, з карантинними обмеженнями, але щоб культура жила під час карантину. Складно – безумовно. Та це змога відповідальному бізнесу працювати, надаючи робочі місця та не жертвуючи при цьому здоров’ям глядачів. Але є й такі приклади, як от концерт Олі Полякової, що пройшов у Харкові. Тисячі людей, масок – одиниці, про соціальну дистанцію взагалі промовчу, - написав міністр у своєму Telegram-каналі.

Читайте також

За його словами, це було безвідповідально, як з боку організаторів та місцевої влади, так і глядачів.

Глядачі. Безвідповідально ходити на концерти і не виконувати прості правила безпеки! Організатори. Безвідповідально у гонитві за грошима ставитися так до глядачів! Місцева влада. Не можна не реагувати та бути бездіяльними, коли подібне відбувається у вашому місті!, - наголосив Ткаченко.

Нагадаємо, 3 жовтня українська співачка Ольга Полякова вітала вчителів із професійним святом на концерті у Новобаварському районі Харкова.

Проведенням масового заходу зацікавилися у поліції.

Як повідомляв Парламент.UA, президент Володимир Зеленський пояснив, що Україна опинилася серед лідерів Європі за поширенням коронавірусної інфекцієї COVID-19 через те, що люди втомилися від карантинних обмежень.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що проведення масових заходів за участю великої кількості людей гарантовано призводить до погіршення епідемічної ситуації у цьому районі.

1