Топ-20 популярних Instagram блогерів в Україні за 2020 рік

На які сторінки частіше підписуються українці
Топ-20 популярних Instagram блогерів в Україні за 2020 рік
28 Грудня 2020, 16:17
читать на русском

Сервіс аналітики і роботи з блогерами Trend hero опублікував топ-20 блогерів в Україні, провідних сторінок в Instagram. Їхня аудиторія стрімко зросла за останній рік. Найбільше передплатників додалося у доктора Комаровського, за рік у нього стало на 7 млн передплатників більше. Решта блогерів теж активно збільшують свою аудиторію в українському сегменті Instagram.

Українці частіше стежать за сторінками мандрівників, за сім'ями і успішними людьми.

На цих графіках можна побачити, хто краще розвинув свою сторінку за 2020 рік:

У список Trend hero потрапили:

  1. Софія Стажнюк

Мати твоїх дітей, веде свій популярний блог в Instagram вже кілька років. Зараз її передплатниками стали вже 5,5 млн осіб.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk)

2. Доктор Комаровський

Євген Комаровський веде свій популярний блог з аудиторією 9 млн передплатників. Там він дає медичні поради, особливо часто пише про педіатрію. З поширенням коронавірусної інфекції до нього стали частіше прислухатися, тому кількість передплатників продовжує зростати.

3. Аревик Восканян розвиває свою сторінку, де у неї вже 1,6 млн передплатників. У дівчини є свій магазин одягу, який вона і рекламує в своєму акаунті.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Аревик Восканян (@arevik_officialll)

4. IT-підприємець Микола Удянський, з 1,5 млн передплатників, розвиває свій блог в Instagram. Там він ділиться фотографіями з поїздок по світу і знімками з друзями.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Mykola Udianskyi (@ ud30)

5. Блогерка Олена Венум, у якій уже назбиралося 4,2 млн передплатників, веде особисту сторінку у своєму житті, про чоловіка і дитину.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Алена Венум (@alana_venum)

6. Юлія Вербинець, україномовна блогерка, яка отримала нагороду кращий блогер Instagram 2020 року. У Юлії 2,7 млн передплатників. З ними вона ділиться фотографіями подорожей і виступів.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення YULIA VERBYNETS (@verbaaa)

7. Lianayel - це комедійний блог дівчини, яка набрала вже 1,3 млн передплатників. Блогерка публікує короткі жартівливі відео про своє життя.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення COMEDY GIRL (@lianayel)

8. Сторінка Луладжа гороскоп в Instagram публікує актуальні гороскопи для всіх знаків Зодіаку і місячні календарі. На цю сторінку підписалися вже 972 тис. чоловік.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Луладжа Олегівна (@lulagoroskop)

9. Яна Удянська блогер з фотографіями з подорожей і красивих місць, набрала вже 1,5 млн передплатників.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Yana Udianska ✌🏻 (@ yanaud21)

Читайте також

10. Уляна Науменко, блогер яка перемогла в телевізійному проєкті "Зважені і щасливі", зараз веде сторінку про правильне харчування і схуднення. У неї вже мільйон читачів.

11. Український журналіст Костянтин Стогній, який раніше вів програму Надзвичайні новини на телеканалі ICTV, тепер веде тревел блог і знімає авторські програми, які транслюють на тому ж телеканалі. Блог в Instagram, де у нього 1 млн передплатників, він веде про подорожі і цікаві місця.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення KOSTIANTYN STOGNII (@ kostiantyn.stognii)

12. На 12 місці топу, доктор Ольга Білоконь. Акушер-гінеколог зі стажем, веде свій блог про жіноче здоров'я, вагітність та пологах. Про це читають 2,6 млн передплатників популярного лікаря.

13. На сторінку Макса Клімтока, де багато комедійного контенту підписано більше 900 тис. передплатників.

14. Україномовна блогерка Люда з Голлівуду описує життя всієї родини. Жінка пише про свого чоловіка і дитину, про батьків. За життям Люди стежать 1,4 млн передплатників.

15. Блогер Дарина Квіткова веде свою сторінку в основному гарними фотографіями себе і своєї пари. За їхніми життям в блозі стежать 1,7 млн передплатників.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Daria Kvitkova (@kvittkova)

16. Богдан Прилепа, український IT-підприємець і блокчейн ентузіаст веде свій блог про подорожі, цікаві місця у світі і про свою сім'ю. У нього вже 1,1 млн передплатників в Instagram.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Bohdan Prylepa (@prilepab)

17. 16-річна Діана веде свій блог про підліткове життя. За її фотографіями стежать 2,5 млн передплатників.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Lady Diana 🐰💘 (@diankazaichionok)

18. Ніколь називає себе мамою блогерів і обіцяє навчити їх заробляти гроші. За її сторінкою в Instagram стежать мільйон передплатників.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАМА БЛОГЕРОВ😎❤️ (@nicole_lind)

19. Юлія Червона веде свій блог про подорожі і красі. У неї вже 1,4 млн передплатників, які регулярно дивляться за новими публікаціями у блозі.

20. Блогер Дарул веде свою сторінку в Instagram про подорожі, сім'ї та про фітнес. На нього підписані 1,3 млн передплатників.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Daryl (@daryltufekci)

Нагадаємо, раніше в Google визначили лідерів перегляду YouTube-роликів 2020 серед українських користувачів.