Топ-чиновник Пентагону захворів на COVID-19 після зустрічі з литовським міністром

Ентоні Тата самоізолювався, як тільки дізнався про захворювання
Топ-чиновник Пентагону захворів на COVID-19 після зустрічі з литовським міністром
Військові у США Фото: Міністерство оборони США у Фейсбук
21 Листопада 2020, 06:22
читать на русском

Топ-чиновник Пентагону, бригадний генерал у відставці Ентоні Тата отримав позитивний тест на коронавірус після зустрічі з міністром оборони Литви Раймундасом Кароблісом.

Про це повідомило агентство Bloomberg із посиланням на офіс речника оборонного відомства.

Виконувач обов'язків заступника голови Пентагону з політичних справ Ентоні Тата захворів коронавірусів у зв'язку з тим, що на минулому тижні провів зустріч з главою Міноборони Литви Раймундасом Кароблісом, у якого потім підтвердили COVID-19, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що у результаті переговорів всі їх учасники здали тест на коронавірус. Коли стало відомо про захворювання Каробліса, Тата пройшов два тести на коронавірус, які показали позитивний результат. За словами представника Міноборони США, наступні 14 днів чиновник проведе вдома на самоізоляції відповідно до рекомендацій Центру з контролю і профілактики захворювань.

У Пентагоні також зауважили, що Ентоні Тата самоізолювався, як тільки дізнався про захворювання.

Нагадаємо, на сайті всесвітньої статистики Worldometer повідомляється, що загальне число випадків зараження коронавірусом в усьому світі становить 55 млн 514 тис. 668 випадків, кількість померлих - 1 млн 335 тис. 279 осіб.

В першу десятку країн входять Франція, Росія, Іспанія, Великобританія, Аргентина, Колумбія, Італія.

1