ТОП результат: "Слуги народу" взяли найбільший район Харківської області

Харківський район - єдиний в області, в якому перемогла "Слуга народу"
ТОП результат: "Слуги народу" взяли найбільший район Харківської області
Глава Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян (фото: Facebook)
9 Листопада 2020, 18:10
читать на русском

За результатами голосування в 9-ти ОТГ Харківського району (Мерефа, Вільхівка, Високий, Безлюдівка, Пісочин, Південний, Липці, Рогань, Циркуни) партія "Слуга народу" здобула перемогу над іншими політичними силами.

Про це свідчать результати виборів,наведені на сайті ЦВК.

За інформацією ТВК, за результатами голосування в дев`яти ОТГ Харківського району за депутатів до Харківської облради "Слуга Народу" набрала 22,75%, "Блок Кернеса - Успішний Харків" - 21,18%, "ОПЗЖ!" - 18,34%, "Блок Світличної-Разом!" - 15,61%, а "Європейська Солідарність" - 6,45%.

За результатами голосування до Харківської райради "Слуга Народу" в дев`яти ОТГ набрала 25,29%, "ОПЗЖ!" - 24,19%, "Блок Кернеса - Успішний Харків" - 19,13%, "Блок Світличної - Разом!" - 14,50%, "Європейська Солідарність" - 7,20%

До "успіху" пропрезидентську партію привів глава Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян, який керував виборчою кампанією "слуг" у районі.

Читайте також

Нагадаємо, політична партія "Слуга народу" зібралася оскаржити в суді результати виборів до міської ради Львова, де не подолала прохідний бар'єр.

Нагадаємо, що в Україні 25 жовтня відбулись вибори, де обирали депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів. Партія "Слуга народу" провалила місцеві вибори, показавши вкрай низькі результати в більшості областей України.

1