Торговельні центри змінять роботу у Києві після трагедії у Кременчуці

Під час повітряної тривоги ТРЦ зачинятимуться
Торговельні центри змінять роботу у Києві після трагедії у Кременчуці
Фото: Рexels
29 Червня 2022, 12:02
читать на русском

Київські торговельно-розважальні комплекси після трагедії у ТРЦ "Амстор" в Кременчуці змінять режим роботи під час повітряних тривог.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, торговельно-розважальний центр Respublika Park під час повітряної тривоги не працюватиме на вхід.

Під час повітряної тривоги просимо персонал та відвідувачів терміново слідувати в укриття цивільного захисту, - зазначили у ТЦ.

У ТРЦ Lavina Mall повідомили, що під час повітряної тривоги відвідувачам будуть радити знайти прихисток у найближчому укритті, яке знаходиться за адресою вул. Синьоозерна, 6.

Тому слідкуйте за сигналами повітряної тривоги, зберігайте інформацію про найближче укриття, перечекайте ймовірну загрозу, а після відбою - чекаємо вас знову в Lavina, - йдеться в повідомленні закладу.

Нагадаємо, що 27 червня росія випустила дві ракети по торговому центру "Амстор" у Кременчуці Полтавської області. Станом на день 28 червня кількість жертв зросла до 20, ще 59 осіб постраждали. Також є понад 40 заяв від родичів про безвісти зниклих, які могли перебувати під час обстрілу у торговельному центрі.

Кременчуцький міський голова Віталій Малецький повідомив, що керівництво ТРЦ, у який влучили російські ракети, тиждень тому ухвалило рішення не зачиняти заклад під час повітряних тривог. 

1