Трамп хоче стати донором плазми крові для інших пацієнтів

Американський лідер вилікувався від коронавірусу у рекордний термін
Трамп хоче стати донором плазми крові для інших пацієнтів
Президент США Дональд Трамп (Фото: REUTERS)
10 Жовтня 2020, 21:02
читать на русском

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що може стати донором плазми крові для інших пацієнтів після того, як пережив коронавірус, передає канал Fox News.

Поки ніхто не питав, але я готовий стати донором плазми крові для хворих на COVID-19. Якщо лікарі захочуть, щоб я це зробив, я це зроблю, - сказав Трамп, відповідаючи на запитання ведучого про донорство.

Читайте також

Президент США розповів, як проходило його лікування від коронавірусу у військовому медичному центрі ім. Уолтера Ріда. Він зазначив, що почувався втомленим і був пригнічений від того, що не відчував звичного рівня енергії.

Лікування Трампа продовжувалося майже чотири дні. За словами Трампа, він хотів покинути госпіталь вже у перший день, проте лікарі вмовили залишитися у лікарні для спостереження за його станом здоров'я.

Читайте також

Нагадаємо, що 2 жовтня у Дональда Трампа та його дружини Меланії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

Трампа доправили до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда ввечері 3 жовтня менш ніж за добу після того, як у нього підтвердили COVID-19.

Триденне лікування від коронавірусу президента США Дональда Трампа у медичному центрі імені Волтера Ріда коштувало понад 100 тисяч доларів.