Трамп оголосив бойкот Coca-Cola

Гендиректор компанії Coca-Cola засудив ухвалені республіканцями зміни до виборчого законодавства штату Джорджія
Трамп оголосив бойкот Coca-Cola
Дональд Трамп (фото: Carlos Barria)
5 Квітня 2021, 00:07
читать на русском

45-й президент США Дональд Трамп закликав бойкотувати продукцію компанії Coca-Cola після того, як її глава Джеймс Квінсі засудив ухвалені республіканцями зміни до виборчого законодавства штату Джорджія.

Про це повідомляє Newsweek.

У повідомленні йдеться про те, що гендиректор Coca-Cola заявив, що його компанія "розчарована результатами голосування за зміни до виборчих законів Джорджії".

У відповідь Трамп закликав своїх прихильників бойкотувати компанії та організації, які публічно засудили рішення контрольованого Республіканською партією законодавчого органу штату Джорджія щодо змін у виборче законодавство. Серед них, крім Coca-Cola також авіаперевізник Delta та професійна бейсбольна ліга США MLB.

Офіційна позиція Coca-Cola викликала масову реакцію прихильників Трампа, які оголосили в соціальних мережах, що будуть слідувати його прикладу і бойкотувати компанію.

Читайте також

Після цього Coca-Cola назвали "Wokea-Cola", а деякі користувачі написали, що на знак бойкоту тепер куплятимуть Pepsi.

Як відомо, у Джорджії прийняли новий виборчий закон, згідно з яким виборці повинні пред'являти посвідчення з фотографією, щоб голосувати поштою.

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп вирішив запустити власну соціальну мережу та залучити до неї десятки мільйонів користувачів. Радник Трампа Джейсон Міллер заявив, що нову соцмережу запустять в найближчі два-три місяці.

1