YouTube тимчасово заблокував канал Трампа

Як мінімум сім днів Трамп не зможе публікувати новий контент
YouTube тимчасово заблокував канал Трампа
Соцмережі Фото: Pexels
13 Січня 2021, 10:01
читать на русском

Протягом мінімум семи днів президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не зможе публікувати новий контент на YouTube.

Канал Трампа отримав перше попередження, повідомляє відеохостинг YouTube у Twitter.

Після ретельної перевірки та у світлі побоювань щодо постійно наявної ймовірності виникнення насильства ми видалили новий контент, завантажений на канал Дональда Трампа, і випустили попередження у зв'язку з порушенням нашої політики щодо контенту, що містить підбурювання до насильства, - йдеться у заяві відеохостинга.

Читайте також

Канал Трампа тепер не може завантажувати нові відео або прямі трансляції протягом щонайменше семи днів. Обмеження можуть бути продовжені.

Також відеохостинг видалив нові відео на каналі Трампа і відключив коментарі на невизначений термін через "побоювання з приводу насильства".

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні під будівлею Капітолію відбулися масштабні протести прихильників Дональда Трампа, які переросли у сутички з правоохоронцями. В результаті загинуло четверо осіб, затримано 52 людини. Через  заворушення у Капітолії влада Сполучених Штатів Америки порушила щонайменше 25 справ про випадки внутрішнього тероризму.

Раніше Facebook та Instagram вирішили заблокувати профілі президента США Дональда Трампа аж до інавгурації Джо Байдена. Першим про блокування профілю Трампа заявив Twitter, який позбавив президента можливості користуватися соцмережею протягом 12 годин.

1