Соціальні мережі заблокували сторінки Дональда Трампа

Facebook на 24 години позбавив Трампа можливості публікувати дописи
Соціальні мережі заблокували сторінки Дональда Трампа
Дональд Трамп (фото: DW)

Соціальні мережі Facebook та Twitter заблокували сторінки чинного президента США Дональда Трампа через порушення ним правил.

Про це повідомляється на сторінці Twitter Safety та  CNN.

Facebook на 24 години позбавив Трампа можливості публікувати дописи на своїй платформі. Це сталося після того, як Facebook видалив відеозвернення Трампа до своїх прибічників, які брали участь у заворушеннях, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що аналогічна заборона діятиме і на платформі Instagram, яка належить Facebook.

Таким чином, зараз Трамп позбавлений доступу до всіх своїх основних сторінок у соцмережах, які зазвичай є для нього ключовим засобом спілкування з прибічниками. Загальна кількість підписників на сторінках Трампа у цих трьох соціальних мережах сягає 150 млн.

Нагадаємо, що 6 січня у Вашингтоні під будівлею Капітолію відбулися масштабні протести прихильників Дональда Трампа, які переросли у сутички з правоохоронцями. В результаті загинуло четверо осіб, затримано 52 людини.

Зазначається, що після промови чинного президента США Дональда Трампа його прихильники почали перелазити через огорожу й стіну та проникли усередину будівлі Конгресу, а потім в зал засідання Сенату.

1