Трамп уперше виступив у Білому домі після поразки на виборах

Він привітав слухачів із найвищими в історії показниками фондової біржі
Трамп уперше виступив у Білому домі після поразки на виборах
Дональд Трамп. Фото: УНІАН
24 Листопада 2020, 21:57
читать на русском

Президент США Дональд Трамп уперше після поразки на виборах виступив у Білому домі.

Про це йдеться на сторінці Білого дому у Facebook.

Виступав Трампа тривав лише одну хвилину. Він привітав американців з високими показниками на фондовій біржі Нью-Йорка.

Експерти зазначають, що цей стрибок показника пов'язаний з позитивними новинами щодо вакцин від коронавірусу і початком процесу передачі влади від Трампа до Джозефа Байдена.

Я просто хочу всіх привітати. Фондовий ринок Dow Jones (індекс цінних паперів 30 найбільших підприємств США – ред.) тільки що досяг 30 тисяч, що є найвищим показником в історії. Ми ніколи не перевищували 30 тисяч, і це попри ситуацію з пандемією. Фондовий ринок тільки що пробив 30 тисяч - це число ніколи не пробивалося. Це священне число - 30 тисяч, і ніхто не думав, що вони коли-небудь побачать його. Я просто хочу привітати всіх людей в адміністрації, які так багато працювали, і, найголовніше, я хочу привітати народ нашої країни, тому що таких людей, як ви, немає. Всім дуже дякую, - сказав Трамп.

Після заяви президент відразу ж покинув зал і не став відповідати на питання журналістів щодо визнання ним поразки на президентських виборах.

Читайте також

Як відомо, у понеділок Трамп розпорядився почати процедуру передачі влади Джо Байдену. При цьому Трамп заявив, що його команда продовжить боротьбу за результати виборів.

1