Трамп відстає від Байдена на 16% - опитування

Рівень позитивного ставлення до Байдена покращився
Трамп відстає від Байдена на 16% - опитування
Дональд Трамп (фото: DW)
7 Жовтня 2020, 03:15
читать на русском
За кандидата від Демократичної партії Джо Байдена готові проголосувати 57% виборців з числа тих, хто готовий піти на вибори, а за чинного президента Дональда Трампа - 41%.

Про це повідомляє CNN, згідно з даними нового загальнонаціонального опитування, проведеного у США службою SSRS.

Опитування було проведено після перших дебатів між двома основними кандидатами у президенти США та оприлюднення інформації, що у Трампа підтвердили коронавірусну хворобу.

Рівень позитивного ставлення до Байдена також покращився. За даними опитування, 52% заявили, що позитивно ставляться до колишнього віцепрезидента, у порівнянні з 39%, які довіряють Трампу.

Читайте також

Виборці більш схильні вважати Байдена кандидатом, який об'єднує країну (61% у Байдена проти 33% у Трампа), чесним та надійним (58% - Байден, 33% - Трамп).

Втім, зростання популярності Байдена не супроводжується істотним падінням підтримки Трампа. Основні прихильники чинного президента США підтримують його так само, як і раніше.

Читайте також

Нагадаємо, що чинний президент Дональд Трамп відстає на 13% у рейтингах від свого опонента від демократів Джо Байдена після перших дебатів, які американці назвали чи не найгіршою дискусією за всі часи.