Трамп залишив для Байдена "прощального листа"

Байден назвав листа "великодушним"
Трамп залишив для Байдена "прощального листа"
Дональд Трамп Фото: Donald J. Trump у Фейсбуці
22 Січня 2021, 06:20
читать на русском

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден розповів, що його попередник Дональд Трамп залишив йому "великодушного" листа.

Як передає CNN, Байден пообіцяв не розкривати зміст листа, поки не поговорить зі своїм попередником.

Президент написав мені дуже великодушного листа, - сказав Байден, підписуючи в Овальному кабінеті свої перші розпорядження після інавгурації.

Читайте також

Видання нагадує, що прощальні листи є однією з сучасних традицій в Америці - в день інавгурації колишній президент пише своєму наступнику записку з найкращими побажаннями. Зазвичай лист залишають на столі, щоб, увійшовши в Овальний кабінет, новий глава держави прочитав його.

У соцмережах жартують, що у листі Трамп написав: "Джо, ти ж знаєш, що виграв я".

Нагадаємо, 20 січня переможець президентських виборів у Сполучених Штатах Америки демократ Джо Байден став новим 46-м президентом США.

В день інавгурації президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден скасував кілька указів свого попередника Дональда Трампа.

Зокрема, він повернув США до Світової організації охорони здоров'я (ВООЗ) і до Паризької хартії по клімату. Також глава держави заморозив будівництво стіни на кордоні з Мексикою і закликав до дотримання масочного режиму.

1