Транспорт зупинився у Києві: введено оперативне положення

На вулицях столиці спостерігаються затори
Транспорт зупинився у Києві: введено оперативне положення
Затор, автомобілі Фото: Life Of Pix з Pexels
24 Листопада 2021, 09:09
читать на русском

У Києві 24 листопада громадський транспорт курсує із запізненням.

Як повідомляє "Київпастранс", в столиці введено оперативне положення №4 (тобто курсування громадського транспорту без дотримання розкладу).

Зокрема, змінено рух автобусів № 87, 108 по вул.Шумського. Проїзд автобусів №87 організовано по вул.Тичини, автобуси №108 пустили по Дніпровській Набережній.

Також затримується рух автобусів № 21, 73, 100, 101, 114 та тролейбусів №29, 30, 31, 47, 50, 50к, пр-т Маяковського, Керченська пл, пр-т Ватутіна, пр-т Героїв Сталінграда з причини скупчення автотранспорту.

Згідно з даними infoportal.ua, найбільші затори наразі спостерігаються у Подільському, Святошинському, Шевченківському, Дніпровському, Печерському, Солом'янському, Оболонському, Голосіївському та Дарницькому районах столиці.

Затори у Києві Фото: https://infoportal.ua/uk/zatori-kiyeva-onlayn/

Синоптики попереджають, що 24 листопада у Києві очікуються опади мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Під час погіршення погодних умов водіїв просять бути уважними, стежити за ситуацією на дорогах та дотримуватись правил дорожнього руху.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Юрія Шумського розпочався капітальний ремонт дороги. Обмеження для проїзду вулицею триватимуть до 20 грудня.

Також у столиці на Бессарабській площі, на вулиці Басейній і Крутому узвозі впроваджено нову схему організації дорожнього руху Бессарабським проїздом.

Читайте також

1