Триденну жалобу оголосили після трагедії у Кременчуці

У місті заборонили проведення будь-яких розважальних заходів
Головне
Триденну жалобу оголосили після трагедії у Кременчуці
Наслідки обстрілу ТРЦ у Кременчуці Фото: https://t.me/dsns_telegram/7926
28 Червня 2022, 11:11
читать на русском

Після обстрілу рашистами торговельного центру у Кременчуці оголосили триденну жалобу, яка триватиме 28,29 та 30 червня.

Про це повідомив мер міста Віталій Малецький у Фейсбуці.

У ці дні, зазначив він, у місті заборонено проведення будь-яких розважальних заходів. Державні прапори будуть приспущені.

28, 29 та 30 червня у місті оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару по ТЦ "Амстор". Сьогодні в Україні День Конституції. Але у Кременчуці державні прапори будуть приспущені. У ці дні забороняється проведення будь-яких розважальних заходів. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих, - написав він.

Очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін зазначив, що 28 червня на Полтавщині оголошено Днем жалоби для вшанування жертв внаслідок обстрілу росіянами ТРЦ в Кременчуці.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Також встановлено обмеження на проведення розважальних заходів, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування. Просимо мешканців області вшанувати світлу пам’ять загиблих у Кременчуці, - повідомив він.

Нагадаємо, 27 червня російські війська завдали ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці. Президент Зеленський засудив дії рашистів та повідомив, що у торговому центрі перебували до тисячі людей, в основному, жінки з дітьми.

Станом на ранок 28 червня було відомо про 18 загиблих внаслідок ударів по ТЦ, ще 59 осіб постраждали.

Читайте також

1