Трирічна дівчинка, яку знайшли у наркоманів в Києві, потрапила до лікарні

Батькам дитини загрожує до п’яти років позбавлення волі
Трирічна дівчинка, яку знайшли у наркоманів в Києві, потрапила до лікарні
Дівчинка, яку знайшли у Києві в компанії наркоманів Фото: Поліція
22 Квітня 2021, 11:23
читать на русском

Трирічна дівчинка, яка знаходилася у компанії наркоманів в одному із під’їздів Києва, поміщена до лікарняного закладу.

Як повідомляє столична поліція, батькам дитини за злісне невиконання батьківських обов’язків передбачена відповідальність до п’яти років позбавлення волі.

Наразі малолітня перебуває у лікарні під наглядом медиків, столичних інспекторів ювенальної превенції та служби у справах дітей і сім’ї Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, - повідомили правоохоронці.

У відділі дізнання територіального підрозділу поліції проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 20 квітня у квартирі багатоповерхівки в Києві поліцейські знайшли трирічну дівчинку з двома особами, що перебували у стані наркотичного сп'яніння.

У ході спілкування поліцейські встановили, що 40-річний чоловік та 38-річна жінка – мешканці Київщини. При цьому вони не надали документів, підтверджуючих, що це їх дитина, оскільки, з їх слів, свідоцтва про народження немає.

1