Троє чоловіків імітували викрадення людини у Львівській області

Виявилося, що вони так розважалися
Троє чоловіків імітували викрадення людини у Львівській області
Автомобіль Фото: поліція Львівської області
5 Грудня 2020, 07:17
читать на русском

У Львівській області чоловіки  імітували викрадення людини заради розваги, повідомляє пресслужба поліції області.

Третього грудня пенсіонерка з Дрогобичу зателефонувала у поліцію та повідомила, що на вулиці Шевченка у райцентрі невідомий чоловік силою помістив перехожого у багажник легкового автомобіля та поїхав у невідомому напрямку.

На території Львівської області було введено комплекс оперативно-розшукових заходів "Перехоплення". До розшуку автомобіля, звільнення людини та затримання зловмисників були задіяні співробітники усіх служб Дрогобицького відділу поліції, територіальних підрозділів поліції сусідніх районів, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших підрозділів поліції Львівщини та патрульні, - повідомляють правоохоронці.

Автомобіль жартівників

Автомобіль жартівників Фото: поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, зловмисники поїхали на іномарці "БМВ". Коли автомобіль зупинили, то у салоні авто побачили трьох чоловіків, серед яких був і той, кого вони начебто викрали.

Читайте також

Правоохоронцям вони пояснили, що імітували викрадення людини заради розваги.

Тепер жартівникам загрожує покарання - штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Жінці, котра стала очевидицею події та зателефонувала у поліцію, лікарі надали медичну допомогу, оскільки від отриманого стресу у неї погіршилося самопочуття.

Нагадаємо, у Миколаєві поліціянти затримали групу таксистів, які нападали й викрадали людей, а також вимагали у них гроші. Зловмисники таким чином карали тих, хто втрутився у їхній наркобізнес.

1