Троє дітей постраждали у ДТП в Донецькій області

Та троє дорослих
Троє дітей постраждали у ДТП в Донецькій області
ДТП в Донецькій області (фото: ДСНС)
14 Грудня 2020, 14:48
читать на русском

В Донецькій області у Краматорську в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали шестеро людей, в тому числі й діти.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

14 грудня о 09:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну подію, яка сталась у м. Краматорськ на перехресті вулиць 8-го Березня та Проїзної, - йдеться у повідомленні.

В результаті ДТП постраждало 6 осіб – чоловіки 1980 та 1983 років народження, жінка і діти 2010, 2013 та 2006 років народження.

Читайте також

Рятувальники деблокували дитину з заднього пасажирського сидіння автомобіля та передали її працівникам швидкої медичної допомоги, - повідомляється в ДСНС.

Від Головного управління залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, що біля села Залізничне у Болградському районі (Одеська область) сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали семеро людей. Серед них - сім'я із трьома дітьми.

Як повідомляє Національна поліція, 14 грудня близько шістнадцятої години на трасі зіштовхнулися автомобілі Daewoo Lanos та Renault.

Удар був такої сили, що Daewoo злетіла в кювет. У салоні знаходилися чоловік з дружиною та троє їхніх дітей чотирьох та восьми років. Усіх їх ушпиталили. Постраждали й двоє чоловіків з Renault - водій та один із двох пасажирів.

1