Троє людей загинули внаслідок ДТП у Львівській області

Один водій загинув на місці автопригоди, інший водій та його пасажирка померли у лікарні
Троє людей загинули внаслідок ДТП у Львівській області
ДТП Фото: Поліція Львівської області
3 Грудня 2020, 11:16
читать на русском

Троє людей загинули у Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні, 3 грудня, близько шостої години ранку на автодорозі "Львів-Луцьк" неподалік села Сабанівка Радехівського району.ДТПДТП Фото: Поліція Львівської області

Про це повідомляє поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook.

Як попередньо встановили правоохоронці, 50-річний водій автомобіля "Ауді" виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом "Мерседес Спринтер", яким керував 35-річний житель Рівненської області.

Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці події. Водій мікроавтобуса та його 56-річна пасажирка, також мешканка Рівненщини, отримали тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні, - повідомили правоохоронці.

Читайте також

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Правоохоронці просять водіїв бути особливо обережними та уважними, керуючи транспортними засобами у темну пору доби.

Днями у Рівненській області внаслідок зіткнення вантажівки та автомобіля "ВАЗ" загинули матір із 7-річним сином, ще двох дітей ушпиталили до лікарні.

Аварія трапилася 26 листопада на автодорозі "Рівне-Городище-Старокостянтинів" на Моквинському перехресті.

Внаслідок зіткнення легковика і вантажівки водійка автомобіля ВАЗ та її 7-річний син загинули на місці події. До реанімації Березнівської ЦРЛ госпіталізовано ще 2-х дітей віком 5 та 8 років. Водій вантажного автомобіля не постраждав.

1