Троє постраждалих: дівчина-водійка у Вінницькій області "насадила" авто на відбійник

Винуватиці ДТП загрожує трирічне ув'язнення та позбавлення водійських прав
Троє постраждалих: дівчина-водійка у Вінницькій області "насадила" авто на відбійник
ДТП на в’їзді у селище Стрижавка Фото: vn.npu.gov.ua
2 Листопада 2021, 11:11
читать на русском

Троє людей постраждали в дорожньо-транспортній пригоді у Вінницькій області.

Як повідомляє поліція, аварія сталася 1 листопада близько 06.20 години.на в’їзді у селище Стрижавка. За кермом мікроавтобуса Opel Vivaro перебувала 20-річна вінничанка.

Водійка не впоралась з керуванням та зіткнулась з відбійником. Внаслідок автопригоди кермувальниця та двоє її пасажирів віком 42 та 61 років з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні.

Причини аварії встановлюють слідчі.

У кермувальниці водія взято забір крові для проведення експертизи на стан сп’яніння.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Нагадаємо, патрульний поліцейський з Білої Церкви (Київська область) влаштував смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Перевищивши швидкість, патрульний не впорався з керуванням та врізався у бетонний стовп.

Читайте також

1