Збила трьох пішоходів: вагітна дівчина потрапила в смертельну ДТП у Вінницькій області

Внаслідок аварії дві жінки загинули, одна потрапила до лікарні
Збила трьох пішоходів: вагітна дівчина потрапила в смертельну ДТП у Вінницькій області
ДТП у Вінницькій області Фото: поліція
13 Липня 2021, 13:09
читать на русском

12 липня поблизу села Ганнопіль (Вінницька область) сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули дві жінки-пішоходи, ще одна – травмувалась.

Як повідомляє місцева поліція, на автодорозі зіштовхнулися два автомобілі - в момент виїзду "ВАЗу" з другорядної дороги на головну в автівку в'їхав автомобіль BMW X-6. Внаслідок удару іномарку викинуло на узбіччя дороги, де стояли люди.

ДТП у Вінницькій області Фото: поліція

В результаті наїзду дві жінки, віком 54 та 64 років, місцеві мешканки, загинули на місці пригоди. Ще одну 69-річну жительку Тульчинського району з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до медичного закладу.

За кермом іномарки перебувала 26-річна вагітна жінка. Її та 38-річного водія "ВАЗу" госпіталізовано до лікарні. У обох водіїв взяті зразки крові на стан сп'яніння. Автомобілі вилучені на арештмайданчик.

Усі обставини та причини аварії встановлює слідство в межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання - до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція Івано-Франківської області повідомила подробиці смертельної ДТП, яка сталася у Калуші. Увечері 11 липня водій автомобіля Hyundai Elantra не справився з керуванням на ділянці дороги, де проводяться дорожні роботи. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого його авто з'їхало з дороги у кювет та врізалося в дерево. Внаслідок удару автівку розірвало навпіл.

Читайте також

1