У ДТП на Харківщині загинули двоє жінок, ще одна вагітна – у лікарні

Аварія трапилася опівдні в селищі Старий Мерчик Валківського району
У ДТП на Харківщині загинули двоє жінок, ще одна вагітна – у лікарні
ДТП на Харківщині (Фото: Нацполіція)
14 Січня 2021, 20:27
читать на русском

На автодорозі "Старий Мерчик-Мурафа-Краснокутськ" Харківської області трапилася ДТП, у якій загинули двоє людей, а ще одна вагітна жінка отримала травми.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Харківської області.

Попередньо 34-річна водійка Daewoo Lanos не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де зіштовхнулася з автомобілем  Daf FT XF  з напівпричепом.

Від удару 61-річна пасажирка легковика вилетіла з салону на проїжджу частину,  де, ймовірно, потрапила під колеса іншого тягача Daf FT XF з напівпричепом, який їхав слідом за першою вантажівкою.

Від отриманих травм жінка загинула на місці події. Водійку Daewoo Lanos доставили до лікарні швидкої допомоги, де вона померла. Також до медичної установи з травмами госпіталізована ще одна пасажирка легковика - 37-річна вагітна громадянка Російської Федерації.

З місця події вилучено відео з відеореєстратора. Зазначається також, що через мокрий сніг дорога була у поганому стані.

Усі обставини автопригоди встановлюються.

Читайте також

Нагадаємо, 14 січня поблизу селища Гоща Рівненської області у ДТП загинули двоє рідних братів, а їхні пасажири - доправлені до лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, слідчі розпочали досудове розслідування.

1