У Рівненській області у ДТП розбились двоє рідних братів

Два пасажири госпіталізовані
У Рівненській області у ДТП розбились двоє рідних братів
ДТП у Рівненській області (фото: нацполіція)
14 Січня 2021, 13:30
читать на русском

14 січня поблизу селища Гоща Рівненської області у ДТП загинули двоє рідних братів, а їхні пасажири - доправлені до лікарні.

Про це повідомляє нацполіція.

31-річний львів’янин, водій автомобіля Audi А5, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації та наїхав на металевий відбійник, - йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення водій загинув на місці. Пасажиру авто — рідному брату-однолітку медики швидкої надавали допомогу на місці події, однак, життя його врятувати не вдалося.

Читайте також

Ще двох пасажирок, 27-річні жительки Львова, доправлені до лікарні. Їх із різними нетяжкими травмами госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, слідчі розпочали досудове розслідування.

Поліціянти встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Нагадаємо, що екіпаж патрульних на автомобілі Skoda зупинився на перехресті вулиці Здолбунівській та Харківського шосе для здійснення повороту ліворуч. Раптово, вони відчули потужний удар: у службовий автомобіль на повному ходу в'їхав Ford. У результаті зіткнення службовий Skoda відкинуло вперед на авто Chevrolet. Після удару Ford вилетів на сусідню смугу та спричинив ще одне зіткнення з автомобілем Mazdа.

1