Трьох людей покусали змії у Львівській області за один день

Серед постраждалих є дитина, її шпиталізували
Трьох людей покусали змії у Львівській області за один день
Гадюка, змія (фото УНІАН)
11 Липня 2021, 23:09
читать на русском

За минулу добу у Львівській області змії покусали трьох осіб. Усі потерпілі - у стані середньої важкості.

Як повідомляє Служба порятунку, Перший випадок стався у Львові - постраждала жінка 1987 року народження. Її шпиталізували у Перемишлянську центральну районну лікарню.

Згодом у Турківську лікарню з діагнозом "укус змії в ліву гомілку" поступила дівчина 2008 року народження. Потерпіла - жителька с. Свидник Східницької селищної територіальної громади.

Цього ж дня надійшло повідомлення про те що в Турківську лікарню поступила жінка 1970 року народження, з діагнозом – укус змії в праву п’ятку. Потерпіла - жителька с. Карпатське Боринської селищної територіальної громади Самбірського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу.

Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть.

У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить, - кажуть у Службі порятунку.

Нагадаємо, 9 липня троє дітей в Івано-Франківській області постраждали через укуси змій.

Читайте також

1