Twitter видалятиме образи на підставі расових, етнічних чи національних ознак

Цей процес також буде автоматизовано
Twitter видалятиме образи на підставі расових, етнічних чи національних ознак
Фото: з відкритих джерел
3 Грудня 2020, 11:13
читать на русском

Соціальна мережа Twitter буде видаляти повідомлення, які ображають людей на підставі расових, етнічних чи національних ознак.

Про це йдеться в повідомленні компанії Twitter.

Ми розширюємо наші правила щодо образливих заяв і забороняємо ті, які принижують людину через його раси, етнічної чи національної приналежності, - йдеться в повідомленні.

Повідомлення з подібним змістом будуть видалені з соціальної мережі: цей процес також буде автоматизовано. Якщо обліковий запис неодноразово порушує правила Twitter, то її або тимчасово заблокують, або взагалі припинять роботу.

Відзначимо, що в червні минулого року соцмережа заборонила повідомлення, які принижують людей за їх релігійних переконань, в березні цього року - через вік, хвороби або фізичних обмежень.

Читайте також

Нагадаємо, що Facebook запустить криптовалюту Libra в січні наступного року. Зазначимо, що спочатку криптовалюту хотіли назвати Facebook coin. Соцмережа презентувала проєкт 18 червня 2019 року і почала його тестування. Однак потім бюджет проєкту значно урізали.

Курс Libra буде визначатися на основі валютного кошика з долара, євро, єни й фунта стерлінгів. Керівники проєкт стверджують, що Libra є запорукою децентралізації криптовалюти.

Партнерами Libra є 27 компаній. У їх числі опинилися Visa, Mastercard, Uber, eBay і Spotify. Проєкт повинен бути остаточно схвалений швейцарським фінансовим регулятором FINMA до кінця 2020 року.

1