У 2021 році Facebook матиме свою криптовалюту

Криптовалюта Libra буде прив`язана до американського долара
У 2021 році Facebook матиме свою криптовалюту
Криптовалюта Libra (Фото: Facebook)
28 Листопада 2020, 01:00
читать на русском

Facebook запустить свою криптовалюту Libra у січні 2021 року.

Про це повідомило видання Financial Times.

Facebook запустить криптовалюту Libra в січні наступного року. Зазначимо, що спочатку криптовалюту хотіли назвати Facebook coin. Соцмережа презентувала проєкт 18 червня 2019 року і почала його тестування. Однак потім бюджет проєкту значно урізали.

Курс Libra буде визначатися на основі валютного кошика з долара, євро, єни й фунта стерлінгів. Керівники проєкт стверджують, що Libra є запорукою децентралізації криптовалюти.

Партнерами Libra є 27 компаній. У їх числі опинилися Visa, Mastercard, Uber, eBay і Spotify. Проєкт повинен бути остаточно схвалений швейцарським фінансовим регулятором FINMA до кінця 2020 року.

Читайте також

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації і Facebook оголосили про запуск центру безкоштовного та інтерактивного онлайн-навчання для малих і середніх підприємств SMB Hub Ukraine.

На сайті освітнього хабу будуть опубліковані тренінги про просування бізнес-проєктів онлайн, створення креативного контенту та приклади ефективного використання цифрових інструментів українськими підприємствами, які допоможуть їм відновити роботу після карантину.

Зазначається, що онлайн-тренінги підготували експерти Facebook. Теми тренінгів охоплюють ефективне представлення компанії в онлайні, побудову бренду в соціальних мережах, формування відносин з клієнтами, створення цікавого та привабливого контенту за допомогою безкоштовних мобільних додатків.

1