Мінцифри разом з Facebook запустили безкоштовні онлайн-тренінги для підприємців

Онлайн-тренінги підготували експерти Facebook
Мінцифри разом з Facebook запустили безкоштовні онлайн-тренінги для підприємців
Facebook (фото: Pexels)
4 Листопада 2020, 05:05
читать на русском

Міністерство цифрової трансформації і Facebook оголосили про запуск центру безкоштовного та інтерактивного онлайн-навчання для малих і середніх підприємств SMB Hub Ukraine.

Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

Згідно з повідомленням, на сайті освітнього хабу будуть опубліковані тренінги про просування бізнес-проєктів онлайн, створення креативного контенту та приклади ефективного використання цифрових інструментів українськими підприємствами, які допоможуть їм відновити роботу після карантину.

Зазначається, що онлайн-тренінги підготували експерти Facebook. Теми тренінгів охоплюють ефективне представлення компанії в онлайні, побудову бренду в соціальних мережах, формування відносин з клієнтами, створення цікавого та привабливого контенту за допомогою безкоштовних мобільних додатків.

Ми усвідомлюємо, що багато проблем, з якими стикаються сьогодні підприємці, не зникнуть одразу, навіть коли будуть зняті обмеження. Щоб допомогти їм пережити цей складний час, ми хочемо допомогти їм використати потенціал онлайну та безкоштовних інструментів Facebook і Instagram. Ми прагнемо охопити якомога більше малих і середніх підприємств корисними знаннями, - повідомила Катерина Крук, керівниця з питань публічної політики щодо України у Facebook.

Окрім тренінгів, платформа включатиме низку відео- та письмового контенту, спрямованих на те, щоб допомогти підприємцям бути краще підготовленими до цифрової трансформації.

Читайте також

Нагадаємо, що Міністерство цифрової трансформації запустило на онлайн-платформі "Дія.Цифрова освіта" національний тест на цифрову грамотність українців.