У біло-зелених кольорах: стали відомі перші подробиці про головну новорічну ялинку країни

Відкриття ялинки заплановане на 6 грудня – День Святого Миколая
У біло-зелених кольорах: стали відомі перші подробиці про головну новорічну ялинку країни
Новорічна ялинка (фото: Pexels)
30 Листопада 2023, 15:45
читать на русском

Головне різдвяне дерево вберуть у два міксовані основні кольори – білий та зелений. Поки не відомо кому буде присвячена цьогорічна ялинка та її основна тематика. Також у секреті тримають те, якими будуть на ній новорічні іграшки.

Про це повідомляє ТСН.

Цьогорічна ялинка по висоті буде такою ж, як минулого року – 12 метрів.

Цікаво, що цього року головна ялинка змінить своє місце розташування на Софійській площі.

Минулого року її встановили біля пам’ятника Богдану Хмельницькому, а тепер змонтують ближче до мурів Національного заповідника "Софія Київська" та встановлять навпроти флагштоку, там легше під’єднати ялинку до генератора, від якого будуть горіти новорічні вогні.

Біля головної ялинки країни на Софійській площі планують встановити фотозону, де буде знаходитися декілька невеличких новорічних ялинок з великою кількістю іграшок на гілках.

"Кожен охочий зможе зняти з гілки іграшку і залишити її собі на згадку, але перед цим має задонатити кошти на ЗСУ. Все буде демократично, як кажуть, на совісті наших гостей: один донат – одна іграшка. Біля дрібних ялинок розмістимо QR-коди з рахунками волонтерів та благодійних фондів, які збирають кошти на потреби ЗСУ. Люди зможуть обрати будь-який з них і перерахувати кошти прямо на площі. Кожного ранку ми будемо поновлювати відсутні іграшки на гілках ялинок. Так ми зможемо більше допомогти нашим воїнам, ніж сперечатися у соціальних мережах", - розповіли організатори новорічних свят.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що головну новорічну ялинку України буде встановлено до 6 грудня на Софійській площі в Києві. При цьому місцева влада не дозволятиме проведення масових заходів, ярмарків чи розваг на Софійській площі.

Читайте також

1