У Києво-Печерській лаврі відкриють резиденцію Святого Миколая

Резиденція почне працювати 1 грудня
У Києво-Печерській лаврі відкриють резиденцію Святого Миколая
29 Листопада 2023, 19:48
читать на русском

У п’ятницю, 1 грудня, о 14.00 у Києві почне працювати Резиденція Святого Миколая, яку можуть відвідати не лише діти, а й дорослі. Вона розміститься в самому серці Києво-Печерської лаври — у Великій лаврській дзвіниці, на найвищу точку якої вперше за 30 років відкрили доступ.

Про це повідомили на офіційній сторінці Національного заповідника Києво-Печерська лавра у Фейсбук.

Кожен охочий зможе не тільки написати листа Святому Миколаю, але й випробувати чарівну силу арки бажань, ставши під нею і загадавши свої найзаповітніші бажання. Також відвідувачам Резиденції вдасться зустрітися зі Святим Миколаєм та зробити фото на згадку.

Окрім цього можна буде оглянути різдвяно-новорічні твори художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва, оригінальні роботи Асоціації майстрів клаптикового шиття України та зворушливі дитячі малюнки художньої студії "Маленький принц".

Важливо, що у зв’язку з військовим становищем прийом відвідувачів у день відкриття (1 грудня о 14:00) — виключно на запрошення.

Резиденція працюватиме щосуботи та неділі, а також 6, 19 та 25 грудня з 11:00 до 16:00 за адресою: вул. Лаврська, 9, Національний заповідник "Києво-Печерська лавра", Велика лаврська дзвіниця.

Відвідування групами можливе за попереднім записом із середи до п’ятниці. Телефонувати за телефонами: (044) 406-63-59; 406-63-66; 050-276-00-94.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що головну новорічну ялинку України буде встановлено до 6 грудня на Софійській площі в Києві. При цьому місцева влада не дозволятиме проведення масових заходів, ярмарків чи розваг на Софійській площі.

Читайте також

1