У Броварах неповнолітний водій скоїв смертельну ДТП

Хлопець був у стані алкогольного сп'яніння та їхав зі швидкістю 160 км/год
У Броварах неповнолітний водій скоїв смертельну ДТП
Аварія, ДТП Фото: Tima Miroshnichenko з Pexels
10 Лютого 2021, 04:00
читать на русском

У Броварах неповнолітній, який керував автомобілем Honda Accord, в'їхав в інший легковий автомобіль. Водій другого легковика помер від отриманих травм.

Про це повідомило місцеве видання "Трибуна-Бровари".

Зазначається, що 6 лютого близько 22:40 у Броварах на вул. Київській в районі Розвилки трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Honda Accord та Chevrolet Lacetti.

За інформацією правоохоронців, під час аварії в автомобілях перебували тільки водії, яких госпіталізували.

Зазначається, що обидва автомобілі рухались вулицею Київською в бік Києва. Водій Chevrolet Lacetti на Розвилці зупинився, аби здійснити розворот біля вулиці Ярослава Мудрого. Позаду нього їхало авто Honda Accord, яке "влетіло" у Chevrolet.

Автомобіль Chevrolet Lacetti

Автомобіль Chevrolet Lacetti (фото: Трибуна-Бровари)

Удар був настільки сильний, що Chevrolet відкинуло на 60 метрів. Honda з'їхала на узбіччя, знесла дорожній знак та пошкодила світлофор.

Автомобіль Honda Accord

Автомобіль Honda Accord (фото: Трибуна-Бровари)

Як повідомила "Трибуна-Бровари" з посиланням на знайомих постраждалого з Chevrolet, водій помер від отриманих травм у лікарні. Чоловік працював таксистом та на момент ДТП їхав у своїх справах. Йому було близько 40 років.

Читайте також

Свідки ДТП повідомили, що за кермом легковика Honda Accord перебував молодий чоловік, який після аварії був при тямі з ознаками алкогольного сп'яніння.

Як повідомив заступник начальника Броварського управління районної поліції Юрій Ющенко, водій Chevrolet Lacetti загинув. За кермом Honda Accord був неповнолітній броварчанин (2004 р.н.), який і спричинив ДТП. Правоохоронець зазначив, що перед зіткненням водій Honda Accord був в нетверезому стані та рухався зі швидкістю близько 160 км/год.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2, ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що 8 лютого на Прикарпатті сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода, де дві людини загинули, ще 13 отримали травми.

1