На Прикарпатті сталася смертельна ДТП: фура в'їхала у мікроавтобус

Водії транспортних засобів були тверезими
На Прикарпатті сталася смертельна ДТП: фура в'їхала у мікроавтобус
Смертельна ДТП на Прикарпатті (фото: facebook.com/frankivsk.police)
9 Лютого 2021, 10:35
читать на русском

На Прикарпатті сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода, де дві людини загинули, ще 13 отримали травми.

Про це повідомила пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Зазначається, що у результаті ДТП, що сталося 8 лютого близько 23:30 в Івано-Франківській області, загинули дві людини, ще 13 людей отримали поранення.

На автодорозі державного значення Н-10 сполученням "Стрий-Чернівці-Мамалига" в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ відбулось зіткнення вантажівки Mercedes-Benz Atego та мікроавтобуса Mercedes Sprinter.

Читайте також

Слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій вантажівки, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом, яким керував 46-річний мешканець Калуша.

Від отриманих травм загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Калущини. Також до медзакладу з травмами різного ступення доставлено ще тринадцять пасажирів автобуса, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці перевірили водіїв на стан сп’яніння – обидва керманичі виявилися тверезими.

Водія спеціалізованої вантажівки затримали в порядку ст. 208 КПК України на місці аварії. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у ДТП в Тернопільській області травмувалися семеро людей. Постраждалих шпиталізували до лікарні.