У Черкаській області кандидат у депутати пригощав виборців горілкою та ковбасою - ОПОРА

За словами кандидата, планували вручати подарунки і за участь у вікторині, однак її скасували
У Черкаській області кандидат у депутати пригощав виборців горілкою та ковбасою - ОПОРА
Вибори в Україні

У Черкаській області кандидат у депутати Червонослобідської сільської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Микола Дубина пригощав жителів горілкою.

Про це повідомляє громадська мережа ОПОРА.

В організації заявили, що 11 жовтня на території відпочинкової бази “Байкал” у селі Червона Слобода Черкаського району за підтримки кандидата в депутати Черкаської облради від партії Черкащани Володимира Лашкула проводили День козака.

В ОПОРІ заявили, що на святі виступали місцеві творчі колективи, соліст групи Антитіла Тарас Тополя і кінні каскадери. Люди в жилетках з емблемами партії Черкащани роздавали друковану агітаційну продукцію, стояв агітаційний намет партії, звідки також роздавали листівки і газети.

Читайте також

Однак на заході були присутні і кандидати від інших партій до різного рівня рад регіону.

За даними мережі, для дітей працював безкоштовний батут, а дорослим, крім шоу, пропонували кашу та спиртні напої.

Запрошував до випивки і особисто наповнював чарки кандидат у депутати Червонослобідської сільської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, директор місцевого фермерського господарства “Прут” Микола Дубина. В ході заходу не раз прозвучало, що він також є кандидатом.

Згодом Микола Дубина також вручав подарунки присутнім. Наймолодшому - іграшку, а найстаршому - пляшку горілки та кільце ковбаси.

За словами кандидата, планували вручати подарунки і за участь у вікторині. Однак на той час на місці вже працювали поліцейські, яких викликали активісти, у зв'язку з імовірним підкупом виборців, і вікторину скасували.

Як відомо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Нагадаємо, від 5 вересня територіальні органи Нацполіції вже зареєстрували 3797 повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом.

За цей період до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 287 кримінальних правопорушень: 146 - пов'язані з порушенням виборчого законодавства, 141 - пов'язані з виборчим процесом.