У Чернігівській області мати вдарила ножем у голову 10-річного сина

Поранений хлопчик зміг втекти до сусідки, щоб покликати на допомогу
У Чернігівській області мати вдарила ножем у голову 10-річного сина
Фото: facebook.com/policechernigivshchini
1 Квітня 2021, 14:41
читать на русском

У Срібному Чернігівської області п'яна мати напала на 10-річного сина з ножем та вдарила його у голову через те, що той заважав їй пиячити. З хлопчиком працюють психологи.

Про це повідомила пресслужба поліції Чернігівської області.

Зазначається, 31 березня близько 11:00 до поліції звернулася мешканка Срібного, яка розповіла, що до неї прибіг сусідський хлопчик. Дитина сказала, що мати вдарила його ножем.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олександр Комлик, поліціянти на місці події виявили хлопчика з порізом голови, якого негайно госпіталізували.

Правоохоронці з'ясували, що мати виховує двох неповнолітніх дітей. Напередодні жінка вживала алкоголь, а коли її співмешканець вранці пішов на роботу, вона вирішила продовжити пити. Через те, що дитина їй заважала, вона вдарила його ножем.

Розлючена жінка кинулася на сина з ножем. Наздогнала хлопчика в іншій кімнаті і врадила в область лівої скроні. На щастя, він зміг добігти до сусідки і попросити про допомогу, - йдеться у повідомленні.

Старшого брата потерпілого хлопчика вилучили з сім’ї й тимчасово помістили до лікарні. Життю та здоров’ю обох дітей нічого не загрожує.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Провадження відкрили за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом, громадськими або виправними роботами; за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Читайте також

Нагадаємо, що у Львівській області 11-річний хлопець пропустив 700 уроків, востаннє він відвідував школу минулого року.

1