У Чернігові та області відсутнє електропостачання - голова ОДА

Аварійні бригади вже працюють над відновленням електропостачання
У Чернігові та області відсутнє електропостачання - голова ОДА
16 Березня 2022, 11:19
читать на русском

У Чернігові та частині населених пунктів Чернігівської області наразі відсутнє електропостачання, однак відповідні служби розуміють проблематику і працюють над її усуненням.

Про це повідомив голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус.

Сьогодні в Чернігові та багато де в області відсутнє електропостачання. Відповідні служби розуміють проблематику і працюють над усуненням, - зазначив він.

За його словами, наразі він не може розголошувати деталі та причини знеструмлення області, оскільки ворожі сили можуть використати інформацію для нанесення артударів.

Чаус закликав жителів Чернігівщини недовіряти панічним повідомленням, що поширюють в мережі, оскільки це є інформаційними атаками РФ.

Наші Збройні Сили потужні і наносять щогодини потужних ударів силам російського супротивника. Це - чиста правда. Росіянам зараз невесело біля Чернігова та інших населених пунктів області, - заявив Чаус.

З його слів, сьогодні максимально будуть забезпечуватися гуманітарні вантажі: їжа і ліки.

Нагадаємо, 15 березня понад 1679 населених пунктів, або понад 928 тисяч споживачів залишилося без світла через пошкодження енергетичної інфраструктури російськими військами.

Читайте також

1